Spring naar de inhoud

Toegegeven: de BubbelApp overtreft de stoutste verwachtingen.

Ontwikkelt om de horecaklanten van Rent-a-Website / Group 3 te helpen bij het voldoen aan de verplichtingen omtrent de registratieplicht in het kader van contact tracing, besloot zaakvoerder Dieter Janssens om het gebruik van de responsieve website beschikbaar te maken voor elke horecazaak. 

Dieter: “De BubbelApp is geen echte app, het is een responsieve website. Het duurt even voordat een app geautoriseerd wordt door Apple of Google en terug te vinden is in de App Store of Play Store. Komt daarbij nog dat de eindgebruiker de app fysisch op zijn smartphone moet installeren. Gebruiksvriendelijk is dat niet. Vandaar dat ik gekozen heb voor het bouwen van een responsieve website en de horecazaken voorzie van een unieke QR-code.  Die kan je scannen met de camera van je smartphone en je komt direct op de juiste pagina terecht. Eenvoudig, snel en simpel. Less is more zeg ik vaak, en dat is ook nu het geval.”

24uur na de lancering telt de BubbelApp al een zestigtal horecazaken uit alle uithoeken van het land.

Foto: Claudia Van den Houte | Dieter Janssens uit Welle ontwikkelde de ‘Bubbel App’.

Wellenaar ontwikkelt gratis ‘Bubbel App’ voor horecazaken: “Klanten scannen QR-code en vullen gegevens in via eigen smartphone”

Foto: still TV Oost.

Denderleeuwse “Bubbel App” helpt horeca-uitbaters bij registratieplicht

Foto: Elke Meert | Sinds afgelopen weekend helpt Dieter horecazaken met de registratie van klanten.

Dieter ontwikkelt ‘BubbelApp’ voor horecazaken: “Zo kunnen uitbaters makkelijk hun klanten registreren”

Klanten horeca registreren met Bubbelapp

#StaySafe #SteunDeHoreca #DraagEenMondmasker